Ohjeet

Tutustu tarkkaan kirpputorimme ohjeisiin!


 1. Auvo itsepalvelukirpputori on tarkoitettu vain yksityisten henkilöiden myyntipaikaksi. Myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita ja siistejä. Piraattituotteiden, aikuisviihteen, aseiden, vaarallisten aineiden, päihteiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Mikäli myyjä tuo edellä mainittuja kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvelvollinen haitasta. Yritys pidättää oikeuden poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä.
 2. Myyntipaikka maksetaan viimeistään ensimmäisenä päivänä myyntijakson alkaessa. Peruuttamattomasta myyntipaikasta perimme 20 euron maksun. Peruutukset viimeistään 48h ennen myyntijakson alkamista.
 3. Voi tuoda myyntituotteesi jo myyntijaksoasi edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Muistathan ilmoittautua kassalle tullessasi!
 4. Hintalaput tulostetaan Auvossa - muuten kassajärjestelmä ei lue viivakoodia. Kaikissa tuotteissa tulee olla viivakoodi. Vuokran hintaan sisältyy kaksi tarra-arkkia. Lisäarkit maksavat 0,50€/kpl.
 5. Liiketilassa on hälyttimet sekä hälytinportit ulkoskäynneillä. Pöydän hintaan kuuluu 3 vaatehälytintä, lisähälyttimet maksavat 0,50€/kpl/6pv. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset ja ilmoittamme kaikki varkaudet poliisille. Auvo ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun meistä riippumattoman syyn sattuessa.
 6. Myyntitilan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy, ja että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Väärinkäytöksen ilmaantuessa ilmoitamme siitä poliisille. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta. Emme suosi viallisten tavaroiden myyntiä. Mikäli myyntiin tuodaan puutteellisia tuotteita, mainitse siitä hintalapussa. Auvo ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista.
 7. Myyntipöytä tulee tyhjentää vuokrasopimuksen päätyttyä, vähintään tuntia ennen sulkemisaikaa seuraavaa myyjää varten! Mikäli myyjä ei tyhjennä pöytää, siirtyvät tavarat Auvon omistukseen yhden viikon säilytyksen jälkeen. Tyhjentämättömästä pöydästä veloitetaan aina 15.00€, joka pidätetään myyntitulosta. Myyntituottoja säilytämme 2kk ajan myyntijakson päätyttyä. Tämän jälkeen myyntituotto siirtyy Auvon omaisuuteen.
 8. Myyntitulot tilitetään myyjälle myyntijakson päätyttyä. Myyntituotot voi tulla noutamaan käteisellä (MAX. 100€) tai se maksetaan tilille. Tilityksen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus. Myyntituottoja säilytämme 2kk myyntijakson päätyttyä. Tarkistathan tilityksen heti niin voimme korjata mahdolliset virheet, sillä myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa.
 9. Mikäli myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, voidaan tehdä tilitys. Paikkavuokrasta emme kuitenkaan maksa hyvitystä.
 10. Haluamme pitää Auvon mahdollisimman selkeänä ja siistinä tilana asiakkaitamme varten. Suosittelemme, että myyjä asettelee tuotteet esille siististi ja väljästi. Myyjä voi täydentää myyntipaikkaansa myyntiviikon aikana. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa.
 11. Vuokrattuaan myyntipaikan Auvosta myyjä sitoutuu noudattamaan yrityksen ohjeita ja sääntöjä. Yritys pidättää oikeuden muuttaa ohjeitaan ja sääntöjään tarvittaessa.


Mikäli haluat alentaa jonkin erillisen tuotteen hintaa, selkeintä on tehdä uusi hintalappu. Kassalta saat myös -50% alekylttejä koko pöytääsi varten.

Jos sinulla on vielä tämän jälkeen kysyttävää, vastaamme mielellämme tiedusteluihisi! Löydät yhteystietomme täältä.