Haukkana kirpparilla

06.04.2018

Mitä juuri nyt kannattaa myydä, ja mitä metsästää kirpputoreilla? Tällä lyhyellä oppimäärällä luulisin pystyväni antamaan muutaman vinkin..

Suomalainen design näyttää menevän hienosti kaupaksi! Lasi ja posliini, oikealla hinnalla, löytää kyllä keräilijänsä. Välillä kyllä huokaillaan hintoja, mutta kun kokoelmista puuttuu juuri se tietty Tynell, kohtaa myyjä ja ostaja.

Yllättävää on ollut ryijyjen suosio! Kauniit hehkuvat värit sekä arvostus siihen työmäärään mikä ryijyyn on uponnut, hellittää asiakkaiden kukkaronnyörejä!

Kirjat ja lehdet sekä musiikki (cd:t ja vinyylit) ja leffat myyvät kivasti. Vaatteista parhaiten myy esim Marimekko sekä muut merkkivaatteet, lastenvaatteiden lisäksi.

Nyt jännitämme huonekalujen myyntiä, sillä panostamme siihen näyttävästi! Ajatuksena on tehdä huonekaluista kutsuvia kokonaisuuksia, tarjota mahdollisesti ideoita asiakkaille. Alku näyttää lupaavalta - Auvo löytää pikkuhiljaa luonteensa ja paikkans!

Saimme kivan idean asiakkaaltamme; järjestämme perinteistä kirpparimyyntimahdollisuutta muutamalle halukkaalle viikonloppuisin! Varataan pöytä ja tullaan itse myymään paikanpäälle, ja vääntämään hinnasta suoraan ostajien kanssa! Ensimmäiset 'markkinat' pidetään 14.-15.4.

Sinulla on kierrätettävää tavaraa. Ja meillä on tilat.

Lämpimästi tervetuloa!

Maria