Ensifiiliksiä

25.01.2018

Nyt on kulunut pikkasen reilut kaksi kuukautta Auvon avaamisesta yleisölle. Hurjat kaksi kuukautta; fiilikset menneet ihan vuoristorataa, ja lujaa! Ne ihanat hetket kun Auvossa vilisee ihmisiä, kahvikuppien äärestä kuluu puheensorinaa ja joku porukka pelaa Scrabblee! Kiirusta välillä niin, että posket hehkuu punaisena.. Ja sitten ne hiljaiset hetket, kun ehtii miettimään että mitenkähän tässä muijan käy.

Ja miten ne kiireiset päivät kuluvat niin että ei meinaa tajuta lähteä kotiin! Tällaisina päivinä löytyy virtaa vielä illalle kotiinkin. Ja ne turhan rauhalliset päivät taas vievät kaikki mehut. Tässä koittaa vaan malttaa, ettei tee liian hätiköityjä johtopäätöksiä... Ihanat asiakkaat tulevat päivittelemään, että ompa paljon myytävää tullut niin lyhyessä ajassa. Ja niinhän se onkin!

Tässä on kokenut fiiliksiä, jotka ei tuttuja ennestään! Uskon myös että lisää tunteita edessä rutkasti. Auvo selkeästi herättää asiakkaissakin jotain, ja lähes kaikki tulevat jutustelemaan ja päivittelemään, että mikä paikka! Tuskin maltan odottaa mitä kevät tuo tullessaan!

- Maria